Call-centre:  (44)592-0-592 Kyivstar:  +38(098)2797777 Vodafone(МТС):  +38(095)2797777 Lifecell:  +38(093)2797777 Viber, Whatsapp, Telegram, BiP, Skype: +38(093)2793555
Не заповнене поле "ім'я"
Не заповнене поле "номер"

Відгуки

Залишити відгук
Ми не бачимо і не зберігаємо ваші паролі. Вхід безпечний
Ви так само можете написати повідомлення директору автошколи.
  • autoshkola.com.ua
    21 Сентября 2021. Филиал №4 (ул. Драгоманова, 31)
    Спасибо педагогам за знания и опыт, администрации за отзывчивость и понимание!
    Отдельная благодарность замечательному инструктору - Черепанцеву Александру! :)
  • autoshkola.com.ua
    23 Августа 2021. Филиал №32 (пр. Тимошенко, 21)
    Закончила обучение в автошколе Картат на Минской. Понравился подход к преподаванию теории, есть возможность пробрести пакет Премиум и ходить на лекции когда удобно. Каждый день читают 3 лекции в разное время и даже в выходные. Это самая удобная форма обучения, учитывая что большинство курсантов работают. Относительно практических занятий. Спасибо огромное Александру!!! Сдала экзамен в МРЭО с первого раза. Отличный инструктор, объясняет доступно и понятно и по несколько раз если понадобится. Всегда разбирает ошибки и анализирует их. Для тех, кто хочет реально научится ездить на механике и не боятся дороги очень рекомендую инструктора Цыганова Александра!! Из минусов - это тренажер который нужно пройти в обязательном порядке перед практическими уроками. Считаю, что это абсолютно бесполезная вещь, лучше провести лишний урок на реальной машине на площадке. Потому что мне тренажер не только не помог, а наоборот добавил еще большее непонимание автомобиля и как им управлять. Но в целом не считая этого маленького минуса автошкола отличная! Еще хочется отметить сопровождение курсантов в процессе обучения и сдачи экзаменов. Все организационные вопросы в плане записи на экзамен, уведомлений и т.д. были решены автошколой. Тебе нужно было только прийти в назначенное время на экзамен
  • autoshkola.com.ua
    13 Августа 2021. Без филиала
    Я окончила курсы вождения в карат на метро минская 5 лет назад. У меня инструктор был Дима на Хюндай. Хочу сказать большое спасибо преподавателям по теории, Вы молодцы, научили меня, СПАСИБО. А вот инструктору нет. Меня вождению научил муж, а не инструктор по вождению Дима. Дима постоянно кричал, а не обучал. Девочки перед тем как ездить с инструктором убедитесь чтобы на Вас не кричали, а обучали вождению. Преподавателям по теории БОЛЬШОЕ СПАСИБО.
    • autoshkola.com.ua
      Спасибо за Ваш отзыв. Но Дмитрий уже не работает в нашей автошколе. Очень жаль что в процессе подготовки от Вас не поступали замечания о работе инструктора.

      Ответить
  • autoshkola.com.ua
    5 Августа 2021. Без филиала
    Доброго дня, пані та панове які збираються навчатися на категорію А або А1 в мотошколі Карат.

    Пороходив навчання біля метро Почайна (Петрівка)
    Загальні враження про мотошколу доволі позитивні на 9 з 10.

    Почну з плюсів:
    1. Комунікабельні інструктора, відповідають на питання (головне їх задавати) пояснюють ньюансти в плані керування мотоциклом.
    2. Надають захистний екіп, що доволі таки зручно якщо не хочете по громадському транспорті тягнути шолом та наколінники.
    3. Детально пояснюють на рахунок водіння мотоциклу (нахили, маятник тощо).
    4. Самі мотоцикли в хорошому стані, стоять захисні дуги (якщо впаде, то не на ногу).
    5. Детально пояснюють як здати екзамен, маршрут та що і як робити в МРЕО.
    6. Можливість взяти додаткові заняття з гнучким графіком.
    7. Дадуть пораду при виборі екіпіровки та підкажуть де краще взяти (при необхідності).
    8. Низькі ціни на базовий курс.

    Мінуси :
    1. Це хвороба всіх хто навчає водінню :" Плавно відпускати щеплення." . Ця претензія до всії авто і мото інструкторів, яких я знаю. Рекомендую прочитати як працює щеплення та як правильно ним користуватися (інакше намучаєтесь).
    2. Якщо записався на зайняття і через якийсь форс мажор не вийшло прийти, то всерівно потрібно заплатити за заняття, можливість відмінити заняття тік за 24 години до нього.
    3. Пізно повідомляють що потрібно пройти електронну реєстрацію на екзамен в МРЕО. (на реєстрацію у вас піде 2-3 тижня).

    Загальний висновок:
    Дану мотошколу я спокійно рекомендую, але зовсім початківцям дам пару порад.
    1. Оремо прочитайте про фізику мотоцикла (допоможе при начанні маневрування).
    2. Прочитайте про коробку передач мотоцикла (дізнаєтесь багато чого цікавого).
    3. Після того, як пересядете на свій мотоцикл відпрацюйте дані вправи та звикніть до нього.
  • autoshkola.com.ua
    22 Июля 2021. Филиал №32 (пр. Тимошенко, 21)
    Хочу поблагодарить автошколу Карат на Оболони за прекрасные курсы, очень классно преподают теорию и вождение. Рекомендую школу. Особенно хочу поблагодарить моего инструктора Юрия Вовкогон- он лучший!
  • autoshkola.com.ua
    9 Июля 2021. Филиал №32 (пр. Тимошенко, 21)
    Закінчила автошколу "Карат" на Оболоні. Мені порадили цю школу, і я також раджу іншим. Гнучкий графік занять, є також можливість теорію вчити онлайн. Особлива подяка моєму інструктору Олександру Циганову за його терпіння, професіоналізм, розумні поради стосовно вождіння. Він завжди залишався спокійним в любій ситуації, поянював і показував все чітко і зрозуміло. Рекомендую всім хто хоче навчитися водити машину.
  • autoshkola.com.ua
    15 Мая 2021. Без филиала
    Хочемо подякувати пану Дмитру за дуже гарну консультацію та внесок в наше дослідження ! Ви на правильному шляху, допомога для людей з вадами слуху дуже потрібна ! Молодці!


    Дослідники команди "Earth stars" інформаційного проєкту CareerHub
  • autoshkola.com.ua
    13 Апреля 2021. Без филиала
    Закінчила школу "Карат" на Троєщині.Враження-тільки позитивні і навіть трохи сумно що навчання закінчилося.Хочу подякувати викладачам школи:Лілії Євгенівні,Іллі Сергійовичу та Кирилу Олександровичу а також супер-інструктору Друкаренку Олексію за їх професіоналізм та вміння донести інформацію до кожного учня.Бажаю автошколі "Карат" процвітання і вдячних учнів.
    Рекомендую цю школу усім,хто планує отримати посвідчення водія.
  • autoshkola.com.ua
    9 Апреля 2021. Филиал №4 (ул. Драгоманова, 31)
    Обучалась вождению в автошколе "Карат", в филиале на Позняках. Благодаря ей исполнилась моя мечта- водить машину! Огромное спасибо всем преподавателям автошколы за знания, желание помочь и ответы на самые, казалось бы, глупые вопросы. Отдельно хочу выделить инструктора Бедника Николая- профессионал своего дела, с безграничным терпения и великолепным чувством юмора! Радует, что даже после получения прав можно взять уроки вождения с инструктором на своей машине (освоить более сложные маршруты или парковку в реальных условиях)!
    В общем, всем, кто просит меня порекомендовать автошколу в Киеве- рекомендую "Карат", 10/10!
  • autoshkola.com.ua
    15 Марта 2021. Филиал №32 (пр. Тимошенко, 21)
    Хочу подякувати автошколі "Карат" (Оболонь) за отримані знання! Дуже цікаві та зрозумілі лекції! Максимально комфортний графік відвідування занять.
    Особлива подяка моєму інструктору Катерині Чернецькій! До першого заняття єдине що я знала це як відкрити двері в машину))), всьому іншому мене навчила Катя.
    Рада, що обрала саме цю школу за рекомендацією більшості моїх друзів!

Больше отзывов





Помилка введення імені
Помилка введення номера
Виберіть місце навчання
Не заповнене поле "email"
Не заповнене поле "повідомлення"